maanantai 19. syyskuuta 2011

Sukulaisten menestystä meillä ja maailmalla

Täytyy välillä retostella meidän koirien sukulaistenkin tekemisillä, kun on taas niin mainioita suorituksia tehty useammalla rintamalla. Viikonlopun eka ilouutinen tuli Sisun siskolta Nuudelilta (of Streamline Nasty Noodle), joka oli osallistunut JAU:n (Googlen mukaan kyseessä lienee Järvenpään Agilityurheilijat. T. nimim. "täydellinen agilitytollo tässä, hei") mestaruuskisoihin handlerinsa Helin kanssa mölliluokassa ja voittanut samoin tein komeasti koko höskän. Palkinnoksi Nuu sai mm. ilmaiset osallistumiset kyseisen seuran järkkäämiin kisoihin 2012 loppuun asti, joten saattaapi olla että Nuu nähdään vielä virallisissakin luokissa :-)  Huisit onnittelut neiti Nyrpylle!

Ja viikonlopun toinen ilouutinen kantautui Suomenlahden eteläpuolelta, jossa Sisun poika ja siis Sysin & Hornan veli Lassi (of Streamline Lazy Lizard) oli puolestaan käynyt kipaisemassa Eestin maastoderbyissä ihan mukiinmenevällä menestyksellä:

Rahvuslikud maastikujooksuvõistlused ja Derby-2011 tiitlivõistlused
17.09.2011 Sauel, Harjumaal
Kohtunikud: Tapio Pulkkinen, Maria Nissilä

Whippet
1. Ursula Circus Magicus, om V. Mahrova, EE 235,5+216=451,5 punkti, SK
2. Of Streamline Lazy Lizard, om E. Vihonen, FI 216+219=435 punkti, SERT, DERBY-11
3. Infamous Caspian X, om S. Koivola, FI 226,5+198=424,5 punkti, SERT
4. Satangin Just My Magic, om N. Krassilnikova, EE 214,5+202,5=417 punkti, SK
5. Born To Charm Mirabel, om S. Baranin, EE 204+208,5=412,5 punkti, SK
6. Trollsangens Filippo Colonna, om S&J. Siponmaa, FI DISQ

Lassille siis sekä Viron maastoserti että derbytitteli 2011, huisaa!!!! Vähänkö nyt on Sisu ylpeä pojastaan :-D

Vastapainoksi sitten näemmä sunnuntaina samassa paikassa järjestetyt kv-maastokisat eivät näemmä menneet ollenkaan putkeen wipuilta, ja Lassi jäi jo alkueriin pistein 20 (?!) oikein hyvässä seurassa tuttujen kisakamujen Turbon (Paletin Rapidfire) ja Foxin (Sökövintin EB-Fox) kanssa. Finaaliin päässeistäkin wipuista paras eli kolmas tuttu kisakamu Noni (Infamous Caspian-X) sai yhteispisteiksi vain 306, joten CACIL jäi jakamatta koko porukalle. Hmmm. No hyvähän se on etteivät ylpisty sentään liikaa, mokomat maailmanmatkaajat :-p

Ja tässä vielä Lassin poseeraus komeassa voittomanttelissaan, seurassaan emäntä Elina jolta kuvakin on sujuvasti pöllitty:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti