perjantai 21. helmikuuta 2014

Katla supermallina

Katla, tuo lihasjumitusten ja ongelmakropan kuningatar, on viime kesästä lähtien ollut Nutrolin Sportin koekaniinina ja siis saanut nauttia säännöllisesti 7,5 ml ko. öljyä joka päivä. Aloitimme Sportin alkujaan Katlan hovihoitajan eli Leena Piiran suosituksesta, koska Sportti sisältää öljyjen lisäksi astaksantiinia jonka on todettu suojaavan solukalvoja kovan liikunnan aiheuttamalta hapetusstressiltä sekä ihmisillä että koirilla. Katlalla on kropassa tiettyjä mekaanisia perusongelmia jotka aiheuttavat sille kroonisia jumeja virheellisten liikkeiden seurauksena, mutta sillä tuntuu olevan myös lihastyyppi joka menee tukkoon helposti muutenkin. Sportin aloituksen jälkeen kuitenkin Katlan lihasten palautumiskyky liikunnan jälkeen on minusta selvästi nopeutunut, ja sen lihaksisto on muutenkin pysynyt joustavampana vähän laiskemmallakin lihashuollolla ja hieronnalla. Koira itse on myös paaaljon henkisesti rennompi, Katlahan kertoo kyllä hyvin selvästi heti jos jossain on kiristystä!

Olemme siis Sportin tyytyväisiä asiakkaita - Nutrolin itse asiassa sponsoroi nyt Katlalle Sportit mistä olemme syvästi kiitollisia heille - ja samalla jatkamme perusongelmien ratkomista sitten toisaalla (viimeksi on kokeiltu lämpökamera ja askelvoimamatto, seuraavaksi suunnitellaan selkäkuvausta. Tällä hetkellä epäily kohdistuu joko lannerankaan tai iliopsoakseen). Toiveissa tietysti olisi että vihdoin saataisiin aikaan edes yksi kisakausi jolloin Katlalla osuisi sekä fyysinen että henkinen terveys aivan nappiin, niin näkisimme mihin se oikeasti pystyy parhaimmillaan. Tähän astihan sen kisaura on ollut hyvin hit and miss -tyylistä, varmaan paljolti fyysisten ongelmien takia.

Katla oli siis oikein halukas malli, kun Nutrolin halusi tuunata normaalia Sportti-mainostaan special-editioniksi tulevaa Whippet-lehteä varten. Kuva löytyi Sakari Lampolan varastoista ja on otettu viime toukokuussa Iitin derbymaastoissa, Katla astaksantiininpunaisessa manttelissa tottakai. Alkuperäisessä Sportti-mainoksessa muuten esiintyy rakkaan ex-kurssikaverini ja nykyisen työkollegani Riitta Kempen alaskanhuskyvaljakko, mutta ehkä Roni & co. kestävät hetkellisen poistumisen parrasvaloista kun kuitenkin saman talon sisällä pysytään edelleen :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti