sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kippis!

Tänä vuonna meitin tiimi jäi juhlimaan juhannusta ihan kotioloihin kun ei oikein hotsittanut lähteä autoilemaan Ouluun asti pelkän Sisun varassa, mutta jännitystä toki oli ilmassa kotosallakin koska Katlan veli Kip (Effloresco's Kajanos) otti osaa Virpiniemen perinteisiin juhannuskisoihin kuten myös toinen treenikaveri ja Niken leikkitäti Nala (Probaxon Bubble) sekä Niken mutsi Minni (of Streamline Foxy Lady). Varsinkin Kippiksen osalta juhannusjuhlat menivätkin aivan kybällä putkeen, tuloksena paitsi Juhannus Racen voitto normiwipuissa myös uudet Virpiniemen rataennätykset sekä 280 metrillä (18,66; edellinen oli 18,71 ja Maxwin Delawaren nimissä vuodelta 2009) että 350 metrillä (22,96; edellinen oli 23,40 ja Maxwin Baxterin nimissä vuodelta 2010). WOOHOO!!! Ja siinä sivussa Kippis vielä kipitti viidennen käyttövalioaikansa, joten siitä tuli myös FI KVA-R. Sanoinko jo että WOOHOO!!!

Alla siis ylpeä Juhannus Racen voittaja, kahden rataennätyksen haltija ja uusi FI KVA-R Effloresco's Kajanos, vähintään yhtä ylpeän omistajansa Kaitzu Mäkisen kanssa (kuvaajana se toinen ylpeä omistaja Heli Koskinen):



Tuloksia Virpiniemen juhannuksesta löytyy Fast Pack's -tietokannasta, ja kisakuvia Emmi Ventelän galleriasta. Ja ens vuonna me ollaan sitten taas NIIN mukana menossa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti